TEMA’dan Dev Ağaçlandırma Kampanyası
  1. Anasayfa
  2. Haber

TEMA’dan Dev Ağaçlandırma Kampanyası

0

Ülkemizden son günlerde ardı ardına gelen yangın haberlerinin yaralarını tema vakfı saracak. Es zamanlı olarak çok sayıdaki ilde yaşanan orman yangınları rüzgârın da etkisiyle kısa surede yerleşim yerlerine ve tarım alanlarına sıçradı. Çok sayıda vahşi ve çiftlik hayvaninin yaşamını yitirdiği yeşil alanların tahrip olduğu bu felaketin ardından, TEMA Vakfı tarihi bir kampanya başlatıyor.

Paydaşlarının ve tüm vatandaşlarımızın desteği ile gerçekleştirilecek ağaçlandırma kampanyası ile bugün 12:00’da başlatılacak. TEMA Vakfı’nın resmi instagram sayfası üzerinden yaptığı duyuruda ‘Hep birlikte yaşamı da umudu da YENıİDEN YEŞERTECEĞİZ! ’ vurgusu ile tüm gönüllüler kampanyaya davet edildi.

TEMA’ ya Youth Projects Group’tan Büyük  Destek

Son yıllarda yaptığı projelerle ulusal ve uluslararası platformlarda on plana çıkan Youth Projects Group oluşumu da yapılacak ağaçlandırma projesine tam destek vereceğini açıkladı.

Doğaya ve insana dair pek çok projede hem öncü rol oynayan hem de kitlelere duyurulmasını sağlayan  oluşum, 30 temmuz saat 12:00 itibariyle başlayacak ağaçlandırma projesine tüm üyeleri ve paydaşları ile tam destek verecek.

Yaşanan felaketin bilançosunun son derece ağır olduğu, bu açıdan dayanışmanın önemli olduğu vurgunu yapan Youth Project Group yetkilileri, sabırla ve azimle yangın felaketinin yaralarını sarmaya kararlı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.