Gazi Üniversitesi En Az İlkokul Mezunu 54 Sürekli İşçi Alımı Yapıyor!
  1. Anasayfa
  2. İş ve Staj Fırsatları

Gazi Üniversitesi En Az İlkokul Mezunu 54 Sürekli İşçi Alımı Yapıyor!

0

Gazi Üniversitesi en az ilkokulu mezunu 54 sürekli işçi alımı gerçekleştirecek. Alınan işçiler Gazi Üniversitesi Hastanesi bünyesinde çalıştırılacak olup, alımlar İŞKUR vasıtasıyla gerçekleştirilecektir.

MESLEK ADI MESLEK KODU ÖĞRENİM DURUMU ÖZEL ŞART SINAV DURUMU AÇIK İŞ SAYISI
Hastane Hizmetlisi 5329,01 ORTAÖĞRETİM Ortaöğretim kurumlarının hasta ve yaşlı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından ya da sağlık hizmetleri alanının ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği dallarından
birinden mezun olmak.
KURA 50
Temizlik Görevlisi 9112,06 İLKOKUL – İLKÖĞRETİM – ORTAÖĞRETİM KURA 4

Başvuru Şartları

Başvuru yapan kişiler genel ve özel şartlar kapsamında değerlendirilecektir. İlana başvuru için genel şartlar şu şekildedir;

  • 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların, ülkemizde Meslek ve Sanatlarını Yapabilmelerin, Kamu, Özel Kuruluş ya da İş Yerlerinde Çalıştırılabilmelerin İlişkin Kanun hükümlerine uygun olmak koşullarının yerine getiriliyor olmasıyla birlikte ülkemiz vatandaşı olmak,
  • 18 yaşından küçük olmamak. İlana başvuru yapanların 18 yaşını doldurmuş olma şartı sağlanmalıdır.
  • Devletin güvenliğine karşı suç işlemiş, anayasal düzen ve söz konusu düzen işleyişine karşı suç işlemiş, milli savunmaya karşı sun işlemiş, devlet sırlarına karşı suça karışmış, casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, kaçakçılık, suçtan doğan malvarlığı değerini aklama suçlarından mahkûm olan kişiler, affa uğramış olsalar dahi, ilana başvuru yapamayacaklardır.
  • İlana başvuru yapacakların kamusal haklardan mahrum olacak bir engelinin bulunması gerekmektedir.
  • Kişilerin işlerini sürekli olarak yapmasına engel teşkil edecek hastalığının olmaması,
  • Deneme süresinde başarılı olmak, (Deneme süresi en çok 2 aydır.)
  • Söz konusu talepleri karşılamadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan ve sınav sürecinin her aşamasında idare tarafından sonlandırılabilecektir.

İlana başvuru için özel şartlar ise şu şekildedir;

  • Her bir meslek için açık iş sayısının en fazla 4 katı kadar asıl ve aynı sayıda da yedek aday için noter huzuruna kura çekimi yapılmaktadır.
  • İlana başvuru yapacak adaylar Ankara ilinde ikamet etmelidir.
  • Adayların, 24 saat esasına göre vardiyalı çalışmasına ve dış mekânda çalışmasına engel teşkil edecek bir durumunun olmaması
  • Adaylar en fazla 35 yaşında olmalıdır.
  • Başvurunun son günü itibariyle duyuru ekinde bulunan tabloda meslek kollarına uygun talep olunan eğitim durumu ve özel şartlara haiz olunması şarttır.

Başvuru Şekli ve Tarihi

Başvurular 14 Aralık 2020 ile 18 Aralık 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Ayrıca başvuruların Türkiye İş Kurumu internet sitesi üzerinden online olarak gerçekleştirilmesi şarttır.

İlanla ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.